NEDEN ve NASIL

Dünya çapında her yıl 11 milyar çift ayakkabı üretiliyor. Yani miktar açısından Vein büyük bir oyuncu değil.

Ve bu gurur duyduğumuz bir gerçek.

ADVERTISTING

Görüyorsun, senin gibi istisnai kişiler için ayakkabı yapıyoruz. Üstün ayakkabılara değer veren erkekler.

Bir ayakkabının NEDEN yapıldığını anlayan erkekler, nasıl yapıldığı kadar önemlidir.

Vein’de NEDEN çok basit ve net – tek kelime etmeden istediğiniz her şeyi söyleyen ayakkabılar yapıyoruz. Bunu “nasıl” yaptığımız sorusunun yanıtı da aynı derecede basit ve net – en iyi erkek ayakkabılarını 25 yılı aşkın bir süredir el işçiliğiyle üretiyoruz.

ADVERTISTING

Örneğin şık hatlar ve ince profil oluşturmak için deriye 2 boyutta 600 libre basınç uygulanmalıdır. Yine de bir Vein ayakkabısının imzası olan en sıkı kıvrımları ve güzel çizgileri yaratmak için zanaatkarlarımız 3 boyuta 800 libre basınç uygulamayı öğrendi. Sadece seçkin ayakkabı tamircileri bunu yapmak için fazladan zaman harcayacak ve özel aletlere yatırım yapacaktır. Bunu, Avustralya’nın önde gelen ayakkabı tasarımcısından bekleyeceğiniz şey olduğu için yapıyoruz.

Gerçekten göze çarpan ayakkabılar istiyorsun. Evet, yeni tasarımlarımız her mesafeden göz alıyor. Ancak, karmaşık detayların kendini gösterdiği yer yakından. Olağanüstü detaylandırma ve teknik olarak zorlu bir desen, becerikli ve titiz bir döşeme gerektirir.

Her yeni tasarım, yeni beceriler, teknikler ve bilgi gerektirir. Baştan sona kesme, astarlama, yapıştırma, dikme ve pişirme alıştırmaları yapıyoruz. Nihai sonuç, daha nitelikli ayakkabı tamircileri ve tabii ki muhteşem Vein ayakkabılardır.

ADVERTISTING

Vein’in tasarıma yön veren gövdesinin özünde, kaliteli bir mükemmeliyetçinin tutkusu vardır. En az dört tam zamanlı “kalite kontrol görevlisi” veya “akıl hocası” tüm ana aşamaları (her stil, kesim, dikiş, yapıştırma ve şekillendirme konularında başlangıç ​​eğitimi) denetler.

Sürecin herhangi bir aşamasında herhangi bir kusur bulunursa, sorunu çözmek için üretimi derhal durdurma yetkisine sahiptirler. Diğer fabrikalar hatalar karşısında devam edecek ve sonunda reddedilenleri seçecektir. Vein’de biz sadece ıskarta yapmıyoruz.

Ayrıca deri, renk, sağlamlık ve tutarlılık açısından titizlikle test edilmiştir. Her bir ayakkabı çifti aynı deri parçasından yapılmıştır, böylece mükemmel uyum sağlarlar. Vein’in kurucusu, en yüksek dereceli derileri doğrudan uluslararası tabakhanelerden bizzat kendisi seçer.

Deri birleştirme, ayakkabıların hem yaz hem de kış aşırılıklarına dayanmasını sağlamak için hem sıcak hem de soğuk ortamlarda test edilir. Buna karşılık, seri üretim ayakkabılar tam da seri olarak üretilir.

Vein’de gösterdiğimiz tüm ekstra özen ve çabanın sonucu, kusursuz bir ayakkabı ve beraberindeki memnuniyet ve gururdur.

yapmak pahalı mı? Kesinlikle! Ancak bunu, ödediğinizin karşılığını ve daha fazlasını almanızı istediğimiz için yapıyoruz.