Siyah, 2006 Kışı için hala içeride

Siyah geri döndü ve her zamankinden daha büyük ve ilkbahar ve yaz moda stillerinin daha koyu ve daha zarif versiyonlarıyla karşımıza çıkıyor. Daha kalın kumaşlar, tül yerine yün ve bol bluz haline gelen kolsuz modalarla doludur.

Denim hala her zamanki kadar popüler ve sonsuz sayıda stil ve bedende mevcut ve bu yıl için yepyeni birçok stil var.

ADVERTISTING

Siyah, siyahın şıklığını koruduğuna dair açıklamayı yenileyen ve dondurucu havalarda teni görünmeyen uzun botları çağrıştıran tasarımcılar tarafından geri getirildi. Siyah, bu sonbaharda elbiselerden çantalara ve diğer aksesuarlara kadar pek çok modada görülüyor. Yeni Siyah, geçmişin temel siyahından kaçmak için kumaş ve stil açısından çok daha fazla seçenek sunuyor.

Görünümünüzü kişiselleştirmek için farklı moda trendlerini karıştırın ve eşleştirin ve kendi tarzınızı yaratmak için takı, renk ve katman ekleyin.

Renkler için, masmavi ve turkuaz pasteller derin camgöbeği rengine dönüşmüştür ve yanık turuncu ve zencefil vurgulu koyu kahverengiler ve paslar, diğer doğa renkleriyle birlikte olmazsa olmazlardır.

ADVERTISTING

Dantel, kurdele ve siyah, beyaz ve desenli büyük kabarık kollarla kombine edilen ve bedene oturan kadife ceketlerin altında mükemmel görünen çok sayıda transparan bluz ile romantik döneme geri dönen bir trend başladı.

Tam etekler, bu sezon seksi ve romantik bir görünüm için bedene oturan bir ceket ve uzun botlarla birlikte tamamen yeni bir görünüme sahip.

Bu moda ipucunu unutmayın; özensiz görünmemek için tam bir öğeyi ince bir şeyle birleştirin.

ADVERTISTING

Seksi, uzun diz boyu çizmeler bu sonbaharda geri dönüyor ve eteklerden gauchos’a kadar her şey için tercih edilen ayakkabılar. Düz topuklu ayakkabılar da bu sezonda.

Büyük boy çantalar bu yıl çok popüler ve bu sonbahar sezonunun bir diğer olmazsa olmazı. Bagaj boyutunda çok sayıda çanta var, ancak en iyisi normalden biraz daha büyük.
Altın lame gibi gösterişli malzemelere sahip büyük çantalar özellikle sıcaktır.

Bu sezonun olmazsa olmazlarından bazıları büyük etnik takılar ve cesur manşet bilezikler, kısa pantolonlar ve askeri tarz ceketler ve kabanların yanı sıra hayvan baskıları ve kürk süslemelerdir.