Uyluk çizmeleri kim giyer?

Diz üstü çizmeler giymek için go-go dansçısı olmanıza gerek yok. Bugünlerde bir çift botla seksi görünmeyi ve iyi hissetmeyi seven pek çok kadın var. Bu eğlenceli ve cilveli diz üstü çizmeler, doktorun her yaştan ve her geçmişten kadın için biraz parlama yapmak için sipariş ettiği şeydir. Böyle bir çizme giymek için tek bir kişiliğe sahip olmanıza gerek yok.

Günümüzde gittikleri gece kulüplerinde ve dans barlarında cilveli görünmek için diz üstü çizme giymeyi seven birçok genç kadın var. Kısa, küçük bir elbise veya etek ve bir çift uyluk ile, bir kadın olabildiğince seksi görünebilir. Erkekler, bunlardan ateşli bir çiftle gelen herhangi bir kadına ikinci kez bakacaklarından emin olacaktır.

ADVERTISTING

Her ne kadar yüksek bacak sadece seksi ve kısa kıyafetler için bir üne sahip olsa da, durum böyle olmayabilir. Bir çift diz üstü çizmeyle kombinleyebileceğiniz pek çok kıyafet fikri var. Birçok kadın onları uzun bir etek veya elbise ve hatta bir şortla kombinleyebilir. Kadınlar bu botlarla sadece belirli bir görünüm giymek zorunda değiller. Bu eğlenceli kreasyonların en iyi yanı da bu. Normal görünüme bağlı kalmak zorunda değilsiniz; eğlenebilir ve kişisel kıyafet kodunuzla kullanabilirsiniz.

Aralarından seçim yapabileceğiniz bu diz üstü çizmelerin birçok farklı stili var. Bazıları diğerlerinden biraz daha riskli ve müstehcendir. Cilveli ve özgür görünmek isteyen kadınlar daha çılgın ve cesur stilleri denemek isteyebilirler. Bu renkler harika ve hatta bazılarının üzerinde zarif tasarımlar ve dekoratif öğeler var. Üzerinde payetler, boncuklar ve hatta püsküllü botlar var.

Özgürce yaşamak ve botlarıyla çılgınca vakit geçirmek isteyen kadınlar varken, daha az dikkat çeken stillere bağlı kalmayı tercih eden daha muhafazakar bir tür var. Bu kadınlar için beyaz veya siyah olarak bulunan normal çizmelere bağlı kalmayı tercih ederler. Bunlar hala sıcak ve seksi, ancak daha cesur stiller kadar ayrıntılı değil.

ADVERTISTING

Diz üstü çizme giymek için belli bir yaşta olmanıza gerek yok. Eğlenmenin ve seksi görünmenin yaşı yoktur. Bir çift diz üstü çizme ile kendinizi istediğiniz kadar genç ve özgür hissedebilirsiniz. Bir yaş, kim olduğunuzu tanımlamaz. Eşleştirmeniz gereken kişiliğinizdir. Sıcak görünmek ve eğlenceli hissetmek istediğinizde, tüm bunları ve daha fazlasını bir çift diz üstü çizme ile meydan okurcasına bulacaksınız.