Bir Mayo Satın Almak: Her Şekil ve Bedenden Kadınlar İçin Bir Kılavuz

Yılın her kadının korktuğu zamanı – Mayo sezonu! Bir kadın kaç beden olursa olsun, muhtemelen bir mayo seçerken paniğe kapılır ve vücuduna tam oturduğundan endişe eder. Elbette her kadın, herhangi bir giyside zayıf noktalarını en aza indirirken en iyi özelliklerini vurgulamak ister, ancak bu özellikle mayolar için geçerlidir.

Mayolar o kadar açık ki, doğru olanı seçmeye çalışırken çok az hata payı var. Tüm kadınlar kendilerine yakışan bir mayo isterler, ancak yaz boyunca suda çok fazla zaman geçireceklerse rahatlık da önemlidir. İşte mayo alışverişinizi çok daha az stresli hale getirecek takip edebileceğiniz birkaç ipucu ve ipucu.

ADVERTISTING

Büyük Büstler

Büyük göğüslü kadınlar, onları tam olarak destekleyen bir mayo bulmalıdır. Bunun için en iyi mayolar, her şeyi yerinde tutmak için boyundan askılı veya kalıplı tel bardaklardır. Göğüs çizgisi boyunca arkadan ek askılı bir mayo da ek destek sağlar. Ters hatlara sahip kadınlar (üstleri kalçalarından daha geniştir), şortlu veya şortlu bir ikili tercih etmelidir. Bu, üst ve alt kısımlarını dengelemeye yardımcı olacak ve daha orantılı görünmelerini sağlayacaktır.

Büyük Kalçalar ve Uyluklar

ADVERTISTING

Kalçası geniş olan bir kadın, erkek çocuk kesimli mayoları tercih etmelidir. Bu, arkanızı gizlemenize yardımcı olur ama aynı zamanda sevimli görünür ve rahattır. Etekli bikini altları da sevimli – bacaklarınızı belli ediyor ama yine de poponuzu gizliyor. Her ne pahasına olursa olsun dar bikini külotlarından kaçının! Üst kısım için akılda kalıcı ve parlak renkli bir şey de seçebilirsiniz. Bu, dikkati arka ucunuzdan yukarıya doğru çekecektir. Yine, yatay şeritlerden kaçının çünkü arka tarafınızı olduğundan daha büyük göstereceklerdir, ancak çapraz şeritler daha pohpohlayıcı bir yanılsama yaratabilir.

Düzgün vücutlu kadınlar tankini düşünmelidir. Tankini, üstü kolsuz bluza benzeyen iki parçalı bir mayodur. Bununla birlikte, yenilikçi altları eşleştirebilirsiniz. Bu havalı görünümlü altlar, kıvrımlarınız için geleneksel bikini altlarından çok daha fazla destek sağlar. Yanları kesik olan tek parça mayolardan birini de denemek isteyebilirsiniz. Bu, eğrilerinizi göstermeye devam ederken bir zayıflama etkisine sahip olabilir.

Daha Büyük Göbek

ADVERTISTING

Karnınız büyükse tek parça bir takım elbise tercih etmelisiniz. Ancak, gerçekten iki parçalı bir şey istiyorsanız, bikini altınızın beline kadar uzanan askılı üstlerden birini tercih edin. Bu sadece karnınızı gizlemekle kalmaz, aynı zamanda vücudunuzun uzamasına da yardımcı olarak daha uzun ve dolayısıyla daha ince görünmenizi sağlar. Mağazada karın kontrolü sağlayan bir mayo olup olmadığını da kontrol etmek isteyebilirsiniz. Baskılı bir takım elbise aynı zamanda dikkati midenizden uzaklaştıracak ve daha ince görünmenizi sağlayacaktır.

Büyük Beden Mayolar

Büyük kadınlar muhtemelen bir mayo seçmekte zorlanırlar. Fazla kiloluysanız, normal kıyafetleri seçerken muhtemelen yeterince bilinçlisinizdir, ancak bunun sizi güneşte biraz eğlenmekten caydırmasına izin vermeyin. Daha ince görünmenize yardımcı olması için lacivert ve siyah gibi koyu renkleri tercih edin. Yatay çizgili bir mayodan kaçının çünkü bu, olduğunuzdan daha kilolu olduğunuz izlenimini verir. Spandeks, esnediği için mayo kumaşı için iyi bir seçimdir ancak doğru beden mayoyu almanız çok önemlidir. Gösteriş nedeniyle iki beden küçük gelen bir mayoyu sıkıştırmaya çalışmayın. Uygun bedeni seçmek her zaman üzerinizde daha iyi duracaktır. Birçok mağaza, üstleri ve altları karıştırıp eşleştirmenize izin verir, bu nedenle, üst kısım kalın veya alt kısım kalınsa, her bölüm için doğru bedeni aldığınızdan emin olabilirsiniz. Mayoların genellikle normal kıyafetlerden daha küçük olduğunu unutmayın, bu nedenle normalde giydiğinizden bir veya iki beden daha büyük ayarlamanız gerekebilir.

Yeni bir mayo satın alırken bilmeniz gereken en önemli şey, özellikleriniz için neyin en iyi olduğunu bilmektir. Ve gerçekten sevmediğiniz sürece ilk denediğiniz kıyafeti satın almayın. Giyinme odasında yanınıza birkaç tane alın ve hangisinin en iyi göründüğünü görün. Nasıl göründüğüne dair dürüst bir fikir vermesi için bir arkadaşınızı yanınıza almanız bile yardımcı olabilir.