Hangi Ayakkabı Stili İş İçin Gündeliktir?

Ofisteki cuma günleri gündelik iş günü olarak kabul edilir. Bu tam olarak ne anlama geliyor? İş iştir ve gündelik gündeliktir, peki iki stili nasıl birleştiriyorsunuz? Cuma bir giyinme günüdür, bu nedenle iş rahatının bir takım elbise anlamına gelmediğini bilirsiniz, ancak bu, hoş ve düzenli göründüğünüz ancak aynı zamanda biraz rahat olabileceğiniz anlamına gelir.

Business Casual’in ne olmadığını inceleyelim. Aşağıdakileri hafta sonu veya ev gardırobunuz için saklayın: önü fermuarlı kapüşonlu sweatshirtler, takım ceketleri, jean ceketler, sloganlı tişörtler, ortası açık üstler, atletler, eskimiş kot pantolonlar, spandeks pantolonlar, üzengi pantolonlar, tulumlar, bisiklet şortları, eşofman altları, mini etekler, şeffaf üstler, askılı üstler, parmak arası terlikler, spor ayakkabılar ve sandaletler. Business casual kelimesinin ilk kelimesinin “business” olduğunu ve casual’ın plajda bir gün anlamına gelmediğini asla unutmayın.

ADVERTISTING

Hangi Ayakkabı Stili İş İçin Gündeliktir?

İş rahatı her zaman yüksek kaliteli parçalar, çorap veya çoraplar, uygun iç çamaşırı, iyi durumda ayakkabılar, uyumlu aksesuarlar, kadınlar için temiz, şekillendirilmiş saç ve makyajı içermelidir


İş rahatı her
zaman yüksek kaliteli parçalar, çorap veya çoraplar, uygun iç çamaşırı, iyi durumda ayakkabılar, uyumlu aksesuarlar, kadınlar için temiz, şekillendirilmiş saç ve makyajı içermelidir. Bunu akılda tutarak, kıyafetinizi tamamlamak için gündelik iş olarak kabul edilen ayakkabı türlerine bir göz atalım.

Arkası açık iskarpin, kesik topuklu ve ayak bileğinin arkasına kadar uzanan bantlı kadın ayakkabıları, bir zamanlar olduğu gibi basit bir kategorizasyona meydan okuyor. Yıllar önce arkası açık iskarpinler sadece yaz aylarında uygundu ve günlük bir ayakkabı olarak kabul ediliyordu. Mason-Dixon Hattı’nın güneyindeki kendine saygısı olan hiçbir kadın, Anma Günü’nden önce veya İşçi Bayramı’ndan sonra bir arkası açık iskarpin içinde ölü yakalanmayacaktı. Şimdi, artan kadın arkası açık iskarpin seçenekleriyle, evde kalma kıyafetlerinden düğün kıyafetlerine kadar her mevsim ve her durum için bir çift bulabilirsiniz. Arkası açık iskarpin uygunluğunu belirleyen, ayakkabının tasarımı, malzemesi, süslemeleri ve kıyafetle istenen genel görünüme katkısı olup olmadığıdır.

ADVERTISTING

Tüm durum yelpazesine bakmanız ve arkası açık iskarpinleri her durum için kıyafetlerle eşleştirmek için önerilerde bulunmanız gerekir


Tüm durum yelpazesine
bakmanız ve arkası açık iskarpinleri her durum için kıyafetlerle eşleştirmek için önerilerde bulunmanız gerekir. Ayakkabıların kıyafetinizi tamamladığını düşünüyorsanız ve onları giyerken kendinizi rahat hissediyorsanız, kişisel stil anlayışınızın size yol göstermesine izin verin. İnsanlar başkalarını ilk izlenimlerine göre yargılar ve saatler, el çantaları ve ayakkabılar ilk izlenimlerde önemli bir rol oynar. Köşeleri başka bir yerde kesin, ama asla ayakkabılarınızla değil. Giydiğiniz stil ne olursa olsun, ayakkabınızın A-1 kondisyonda ve mükemmel sol olduğundan emin olun. Gündelik ayakkabılar, daha şık ayakkabılarla aynı sivri uçlu, parlatılmış ve sürtünmesiz bir şekilde tutulmalıdır. Bir çift elbise pantolonu ve süveter ile 4 inç topuklu ayakkabılar giymeyin. Bu tür ayakkabılar takım elbise veya pantolon takım elbise ile daha iyi görünür.

Erkekler için iş ayakkabısı kesinlikle tenis ayakkabısı içermemelidir. Bir çift tenis ayakkabısı giyen elbise pantolonlu bir adamdan daha yapışkan bir şey yoktur. Mokasen ayakkabılardan bağcıklı ayakkabılara kadar uzanan stiller, rahatlık ve bütçe tercihleri ​​için çok şey bırakıyor. Topukların ve kumaşın temiz, derinin cilalı veya süetin fırçalanmış olduğundan emin olun. İş gündelik görünümünüzü tamamlamak için bu tür ayakkabıları giymek sizi sonuna kadar GQ yapacaktır.

“İnsanlar kostümün karakterini üstlenir” eski deyişi bir efsane değildir


“İnsanlar kostümün karakterini
üstlenir” eski deyişi bir efsane değildir. Bu gerçek yüzünden, bir şirketin “gündelik işinde” gündelikten daha fazla iş olmalıdır. Erkek ve dişi tanımları çok katı görünüyorsa, işin bittiği yere şikayet edin. Şirket sahipleri, gündelik güne eşlik eden ticari gündelik tutumlardan şikayet etme eğilimindedir çünkü bunların zaman içinde gelişimini izlemişlerdir. Bu nedenle ilgili şirketin dikte ettiği iş bilinci düzeyinin sürdürülmesi önemlidir.

ADVERTISTING

Öte yandan, çalışanlarından düzenli olarak yüksek stresli, yüksek tempolu bir üretkenlik düzeyi talep eden şirketler, haftada bir kez daha rahat bir tutum sergilemenin faydalarını görebilir. Belki de böyle bir durumda, çalışanların haftasonuna daha rahat bir şekilde başlamasını ve Pazartesi günü yeni çalışma haftasına zihinsel olarak daha hazır hissederek dönmesini sağlar.

Nedensel olsun ya da olmasın, ne tür kıyafetleriniz olursa olsun, hala iş yaptığınızı her zaman hatırlamanız gerekir


Nedensel olsun ya
da olmasın, ne tür kıyafetleriniz olursa olsun, hala iş yaptığınızı her zaman hatırlamanız gerekir. CEO’nuzla veya ofisi ziyaret eden bir müşteriyle karşılaşırsanız utanmanıza gerek yok. Rahat olun ama hala işte olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Günlük iş ayakkabılarınız, temiz oldukları ve hoş ve düzgün göründükleri sürece makosen veya bağcıklı ayakkabılar, topuklu ayakkabılar veya düz ayakkabılar olabilir. Rahat olun ama yine de profesyonel olun. Bu gündelik bir iş.